طریقه مصرف روغن کنجد در آشپزی و پخت و پز

طریقه مصرف روغن کنجد برای آشپزی سالم
اصلی ترین نکته ای که در طریقه مصرف روغن کنجد و سایر روغن های گیاهی در آشپزی و پخت و پز باید به آن توجه داشته باشید مقاومت حرارتی این روغن هاست.
در ابتدای مقاله از شما عزیزان دعوت می کنیم که ویدئوی زیر را تماشا کنید تا هر چه بیشتر با خواص بی نظیر روغن کنجد و فواید آن در آشپزی آشنا شوید.
روغن کنجد از بهترین روغن های گیاهی است که کاملا برای پخت و پز و تهیه خوراک در آشپزخانه مناسب می باشد. خواص بی نظیر این روغن و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن، برای سلامتی انسان کاملا مفید و ضروری می باشند.
انواع روغن کنجد
قبل از انتخاب روغن مناسب آشپزی، لازم است که با انواع روغن کنجد آشنا شوید.
اولین نوع این روغن ها، روغن کنجد تصفیه نشده می باشد. روغن گیری توسط دستگاه های پرس سرد انجام می شود و کلیه روغن هایی که در حضور مشتری گرفته می شوند از این نوع می باشند.
گفتنی است که روغن کنجد تصفیه نشده مناسب آشپزی نمی باشد. چرا که هم امکان وجود ناخالصی هایی در آن وجود دارد و هم این که عطر و طعم طبیعی کنجد در آن باقی می ماند و با ذائقه بسیاری افراد سازگار نیست. این روغن ها برای ماساژ مناسب هستند و طریقه مصرف روغن کنجد برای پوست در این مقاله به خوبی توضیح داده شده است.
بهتر است که برای مصارف آشپزی از روغن کنجد تصفیه شده استفاده کنید.
روغن گیری برای روغن کنجد تصفیه شده توسط دستگاه های پرس گرم و در دمای بالاتری انجام می گردد. عطر و طعم طبیعی روغن تا حد زیادی از بین می رود و مقاومت حرارتی بالای این روغن، کاملا مناسب سرخ کردن و آشپزی است.
پرسش های متداول در مورد طریقه مصرف روغن کنجد
بهتر است که سرخ کردن غذا با روغن کنجد تصفیه شده و در دمای پایین و تا حد امکان در زمان کوتاه تری انجام شود.
روش های مختلفی در مورد استفاده از روغن کنجد برای درمان انواع مشکلات مربوط به مو وجود دارد که در مقاله طریقه مصرف روغن کنجد برای مو به خوبی توضیح داده شده است. پیشنهاد می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید.
برای تهیه مرغ سوخاری در دستگاه های سرخ کن، دمای ۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد دمای مناسبی می باشد که هم در حیطه مقاومت حرارتی روغن کنجد قرار دارد و هم باعث طبخ کامل گوشت مرغ می شود.

کتاب تقویم تولید محتوا
دفتر برنامه ریزی روزانه برای تولیدکنندگان محتوا
مخاطب: مدیران وبسایتها و شبکههای اجتماعی
مولف: احمد اردیبهشت
فرمت کتاب: رقعی ۱۴۸ صفحه
انتشارات: کلید آموزش
شابک: ۱-۱۵۶-۲۷۴-۶۰۰-۹۷۸
قیمت: ۵۸ هزار تومان