بیزینس کوچینگ چیست و چه سودی برای کسب و کار دارد؟

مفهوم بیزینس کوچینگ
بیزینس کوچینگ به فرآیندی گفته می شود که در آن یک مربی کسب و کار ماهر و آگاه، برای هدایت و پیشبرد اهداف مشخصی به صاحبان کسب و کار کمک می کند.
داشتن یک مربی در تمام مراحل و جنبه های زندگی خالی از لطف نیست و این مربی در زمینه حرفه و کسب و کار نقش تعیین کننده ای دارد.
بیزینس کوچینگ به راه اندازان کسب و کارها این امکان را می دهد که بتوانند به پاسخی برای کلیه پرسش های ریز و درشت خود در راه اندازی و مدیریت بیزینس خود دست یابند و بتوانند بهترین تصمیم گیری را داشته باشند.
در شرایط دشوار گسترش کسب و کار در دنیای تجارت نوین، بیزینس کوچینگ خطر بسیاری از لغزش ها و سوء مدیریت ها را کاهش می دهد و بهترین راهنما در راه مدیریت کسب و کار به شمار می رود.

بیزینس کوچینگ به معنای جلسه مشاوره نیست
گرچه یک مربی کسب و کار یا بیزینس کوچ، مشاوره ها و راهنمایی های لازم را در اختیار افراد قرار می دهد، اما فرآیند بیزینس کوچینگ صرفا به معنای برگزاری یک یا چند جلسه مشاوره و راهنمایی و پرسش و پاسخ نیست.
بیزینس کوچ در تمامی مراحل و سختی ها در کنار شما حضور دارد، شرایط را می سنجد، روحیات شما را تحت نظر قرار می دهد و بهترین راه و روش تصمیم گیری را در اختیار شما قرار می دهد.
از آنجایی که بیزینس کوچ فردی تحصیلکرده و مجرب در زمینه کسب و کار است، صاحبان کسب و کار به راحتی می توانند به وی اعتماد کنند و راهنمایی هایش را در تصمیمات استراتژیک خود مد نظر قرار دهند.
بیزینس کوچ تنها راهنمای کسب و کارهای بزرگ نیست
از کمپانی های بزرگ بین المللی و شرکت های عظیم گرفته تا مشاغل کوچک خانگی و محلی، همه و همه به یک مربی کسب و کار نیاز دارند.
اصول فرآیند بیزینس کوچینگ بدین صورت است که اهداف و چشم انداز کسب و کار شما را در قالب واقعیت های دنیای تجاری و بازار تحلیل می کند و در نهایت استراتژی های مناسب برای تصمیم گیری را در اختیار شما قرار می دهد.

در نتیجه اهداف هر کسب و کاری برای تحقق نیاز به برنامه دارند و این برنامه باید از جانب یک متخصص کسب و کار تدوین و تنظیم شود.
فروش بیشتر و تامین مالی، مهم ترین فاکتور رشد هر بیزینسی است که بیزینس کوچینگ به خوبی می تواند کالا یا خدمات شما را بر مبنای نیاز روز بازار تنظیم کند.
بیزینس کوچینگ از چه مرحله ای در کسب و کار آغاز می شود؟
بر خلاف آن چه که بسیاری از ایده پردازان بیزینس می اندیشند، توجه به بیزینس کوچینگ از اولین مراحل برنامه ریزی برای راه اندازی کسب و کار لازم و ضروری است.
در نظر داشته باشید که هر اشتباهی که در گام های اول راه اندازی کسب و کار انجام شود، می تواند تاثیرات مخربی بر رشد بیزینس داشته باشد و با کمک گرفتن از یک مربی کارآزموده می توان از بروز بسیاری از این مشکلات جلوگیری کرد.
بیزینس کوچ با توجه به علم و تجربه ای که دارد، به خوبی می داند که چه میزان از سرمایه اولیه شما باید صرف خرید تجهیزات، چه میزان صرف تبلیغات و چه میزان برای سایر هزینه ها اختصاص یابد.
بیشتر بخوانید:
بیزینس پلن یا طرح کسب و کارتان را در ۳ مرحله تنظیم کنید
مشاغل پرسود در ایران با سرمایه کم را بشناسید
تجارت الکترونیک چگونه بر فروش بیشتر تاثیر می گذارد؟
بر این اساس می توانید بدون نگرانی و با تلاش و پشتکار و اعتماد به نفس و با علم به این که بهترین استراتژی را از نقطه آغازین شروع بیزینس خود اتخاذ کرده اید، در جهت رشد کسب و کارتان گام بردارید.
پس کمک گرفتن از یک مربی، قبل از اجاره مکان کسب و کار و خرید تجهیزات، بهترین کاری است که ایده پردازان و راه اندازان استارت آپ ها باید انجام دهند؛ چرا که پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی، بهتر از به خطر انداختن کل کسب و کار به خاطر مصائب پیش بینی نشده است.

کتاب تقویم تولید محتوا
دفتر برنامه ریزی روزانه برای تولیدکنندگان محتوا
مخاطب: مدیران وبسایتها و شبکههای اجتماعی
مولف: احمد اردیبهشت
فرمت کتاب: رقعی ۱۴۸ صفحه
انتشارات: کلید آموزش
شابک: ۱-۱۵۶-۲۷۴-۶۰۰-۹۷۸
قیمت: ۵۸ هزار تومان