فروش بیشتر و ترغیب مشتری با ۴ نکته علمی روانشناسی

چه کسی از فروش بیشتر بدش می آید؟
اگر کسب و کاری در اختیار دارید، به احتمال قوی به دنبال فروش بیشتر و توسعه و گسترش بیزینس خود هستید. شما با تاثیر گذاشتن بر فکر و ذهن مشتریان می توانید به آسانی آنها را ترغیب به خرید کنید.
اثرگذاری بر فکر دیگران و چیزی که نسبت به ارزش کالا و خدمات شما می پندارند کار سختی نیست. روش های علمی روانشناسی بسیاری وجود دارد که با بهره گیری از آنها می توانید به آسانی دیگران را تحت تاثیر قرار دهید.
در این مقاله تنها به ۴ مورد از این تکنیک های فوق العاده اشاره خواهیم کرد که اگر به دقت و با تمرکز آنها را اجرا کنید، می توانید در آینده ای نزدیک، انتظار فروش بیشتر را در کسب و کار خود داشته باشید.
۱_ پیشنهادات انفجاری ارائه دهید
منظور ما از پیشنهاد انفجاری، آن دسته از پیشنهاداتی است که در یک نقطه زمانی در آینده ای نزدیک از بین خواهند رفت.
برای مثال می توانید به مشتریان خود اعلام کنید که تا انتهای این ماه با خرید مبلغی مشخص و یا با خرید یک کالای خاص، یک هدیه هم دریافت خواهند کرد.

قطعا دیده اید که کسب و کارهای پررونق امروزی، همواره از این روش برای فروش بیشتر استفاده می کنند و معمولا هدیه های خود را از میان کالاهایی انتخاب می کنند که فرصت زیادی تا رسیدن به تاریخ انقضای آنها نمانده است.
۲_ برای فروش بیشتر پکیج ارائه دهید
اصولا انسان ها خوشحال می شوند که بتوانند محصولات مورد نیاز خود را در قالب یک پکیج و در کنار هم دریافت کنند. با این کار می توانید یک تخفیف ساده هم بر روی محصولاتتان بگذارید و مشتری های بیشتری را تشویق به خرید پکیج های خود کنید.
بسته های پیشنهادی کالا و خدمات سبب می شوند که به راحتی بتوانید چند فروش تکی را یکجا انجام دهید و با چند مورد فروش پکیج، آمار فروش شما نسبت به حالت فروش تکی، رشد بسیار زیادی خواهد داشت.
در طراحی و تنظیم پکیج های خود به این نکته دقت کنید که کالای اصلی در این پکیج چیست و مشتریان این کالا در کنار آن، به چه محصولات جانبی دیگری نیاز خواهند داشت.
با تشکیل دادن چندین پکیج از محصولات خود، بهترین اقدام را برای فروش بیشتر انجام دهید.
۳_ در مقابل مشتری مردد، اصل اثبات اجتماعی را به کار گیرید
اگر کسب و کار شما در زمینه فروش کیف و کفش، لباس و یا وسایل الکترونیکی مانند موبایل باشد، قطعا می دانید که مشتری های مردد به سختی می توانند یک کالا را از میان محصولات موجود انتخاب کنند و تصمیم نهایی را بگیرند.
این ناتوانی در تصمیم گیری در موارد بسیاری سبب بی حوصلگی فروشنده و عدم فروش می شود. برای متقاعد کردن این گونه افراد به خرید و فروش بیشتر در کسب و کارتان اصل اثبات اجتماعی را پیاده سازی کنید.

در اصل اثبات اجتماعی، تنها کافی است به مشتری ثابت کنید که اکثر افراد جامعه هم همین کالا را انتخاب می کنند. مراجعه به نظر اکثریت در اکثر مواقع، روش انتخابی افراد مردد برای تصمیم گیری می باشد.
پذیرفتن تکرار یک حادثه، ساده تر از پذیرفتن نخستین مرتبه وقوع آن حادثه است.
۴_ برای فروش بیشتر باید مشاوری دلسوز باشید
برایان تریسی در یکی از جملات پرمعنی خود می گوید:
به جای این که فروشنده باشید، یک مشاور دلسوز باشید؛ آنگاه فروش خودش اتفاق می افتد.
تعبیر این سخن بزرگ این است که توجه و تمرکز خود را بر روی فروختن کالا به هر قیمتی که شده است، قرار ندهید.
قبل از هر چیزی این نکته را در نظر بگیرید که شما با مشتری خود وارد یک مکالمه می شوید که خریدار در مورد نیاز و مشکل خود و راه حل آن و یا کیفیت و ویژگی های عمومی یک کالا صحبت می کند.
بیشتر بخوانید:
بازاریابی مصرفی و تاثیر آن در فروش بیشتر
هک رشد در کسب و کار با هدف فروش بیشتر
هوش اقتصادی و سواد مالی خود را بیشتر بشناسید
لازم نیست که در این مکالمه تمام حواس خود را متمرکز فروش کنید. به جای این کار مانند یک مشاور و راهنمای دلسوز تلاش کنید که گره از مشکل مشتری باز نمایید و با راهنمایی و مشاوره، بهترین راه حل را به وی پیشنهاد کنید؛ قطعا چنین عکس العملی در نهایت به فروش بیشتر منجر خواهد شد.

مقاله نقش تفکر استراتژیک
دانلود مقاله نقش تفکر استراتژیک رهبران در مدیریت منابع انسانی
قالب مقاله: word و با قابلیت ویرایش
تعداد صفحات: ۲۱ صفحه
فونت: B Mitra با سایز ۱۴ استاندارد