مطالب و آموزش‌ها

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

۲۰ ایده سودآور برای راه اندازی یک کسب و کار خانوادگی

کسب و کار خانوادگی

کسب و کار خانوادگی خود را از امروز شروع کنید

آیا تا به حال به این فکر افتاده اید که یک کسب و کار خانوادگی راه اندازی کنید و به همراه همسر و فرزندان و در کنار یکدیگر به کار و درآمدزایی بپردازید؟

داشتن یک بیزینس مناسب خانوادگی، علاوه بر کسب درآمد و تامین نیازهای مالی خانواده، منافع دیگری هم برای اعضای خانواده به ارمغان می آورد. روابط بین والدین و فرزندان در این مدل کسب و کارها تقویت می گردد و کودکان و نوجوانان هر چه بیشتر با مهارت های شغلی و زندگی آشنا می شوند.

زمانی که بخشی از فعالیت ها را به فرزندان خود می سپارید، در واقع حس مسئولیت پذیری و داشتن مسئولیت را در آنها تقویت می کنید.

در این مقاله ۲۰ ایده کسب و کار خانوادگی متناسب با شرایط زندگی شهری و روستایی در کشور ما بیان می شود که می توانند شغل آینده شما در کنار خانواده باشند. با دقت این ایده ها را مطالعه کنید و با شرایط زندگی خود بسنجید.

در انتخاب شغل خانوادگی نظر سایر اعضای خانه را جویا شوید و با در نظر گرفتن علاقه و توانمندی های همسر و فرزندان، راه جدیدی برای کسب درآمد پیش بگیرید.

۱ _ رستوران خانوادگی خود را تاسیس کنید

مهارت آشپزی شما تا چه اندازه است و آیا علاقه ای به آشپزی کردن دارید؟ تا چه اندازه با روش های طبخ غذاهای محلی منطقه زندگی خود آشنا هستید؟ در مورد غذاهای ایرانی و بین المللی چطور؟

اگر به آشپزی کردن علاقه مند می باشید، در مورد تاسیس رستوران خانوادگی فکر کنید. بازار هدفتان را در نظر بگیرید. گردشگران و توریست ها، کارکنان و کارمندان اطراف محل زندگی شما و تمام کسانی که می توانند یکی از مشتریان بالفعل شما باشند را در نظر بگیرید.

کسب و کار خانوادگی

با تقسیم وظایف تامین و خرید مواد اولیه و آشپزی توسط والدین و تمیزکاری توسط فرزندان، امورات رستوران کوچک خانوادگی شما پیش می رود و درآمد خوبی به دست می آید.

۲ _ مزرعه خانوادگی خود را داشته باشید

داشتن یک مزرعه یا گلخانه خانوادگی ایده بسیار جالبی برای بسیاری افراد است.

کودکان و نوجوانان علاقه زیادی به کاشتن گل و گیاه و انجام کارهای زراعی دارند و می توانند در انجام کارهای گلخانه هم به شما کمک کنند. حتی می توانید برای یک دوره این کار را در مقیاس کوچکی رقم بزنید و عملکرد و میزان فروش و درآمد را بررسی کنید.

تولید محصولات کشاورزی همواره نیازمند داشتن مزرعه بزرگ نیست. می توانید در پارکینگ یا زیرزمین قارچ پرورش دهید و یا به پرورش موجوداتی نظیر جلبک و زالو بپردازید.

۳ _ پخت نان هم شغل پردرآمدی است

خصوصا اگر نان مخصوصی تولید کنید و تنوع خوبی در پخت نان ایجاد کنید. نان های محلی گزینه های مناسبی برای نانوایی های خانوادگی هستند.

در کسب و کار خانگی نانوایی، ساعت کاری شما مشخص است و تنها کافی است که در یک یا دو نوبت در شبانه روز به مشتری های خود خدمات ارائه دهید. تمرکزتان بر روی حفظ کیفیت و جذب مشتری باشد.

۴ _ کترینگ خانگی هم شغل خوبی است

خصوصا اگر خانواده پر جمعیتی دارید و فرزندان می توانند وظیفه دلیوری و تحویل غذا به مشتری را در زمان کوتاهی انجام دهند، این نوع کسب و کار خانوادگی کاملا مناسب شماست.

این کار را می توانید برای وعده نهار در یک منطقه و برای مدت کوتاهی امتحان کنید و نتیجه را تجزیه و تحلیل کنید. شاید در ابتدای کار مشتری زیادی نداشته باشید، ولی رفته رفته شناخته می شوید و با حفظ کیفیت در نهایت درآمد بالایی کسب می کنید.

۵ _ سوپر مارکت و فروشگاه خانوادگی خود را داشته باشید

اگر امکان تولید کالای خاصی را دارید، حتما این کار را انجام دهید. محصولات لبنی، مربا، عسل و یا تولیدات دامی خود را در فروشگاه خانوادگی و به طور مستقیم به مصرف کننده نهایی بفروشید.

در این صورت بخش تولیدی کار در مزرعه، دامداری و یا منزل و بخش فروش در سوپر مارکت خانوادگی انجام می شود.

اگر هم کالای تولیدی خاصی ندارید نگران نباشید. بهترین محل را از نظر تراکم جمعیت انتخاب کنید و سوپر مارکت خانوادگیتان را تاسیس کنید. با تقسیم وظایف در کنار هم به کسب درآمد بپردازید.

۶ _ فریلنسرینگ هم می تواند شغل خانوادگی شما باشد

خصوصا در این روزهای شیوع بیماری کرونا که مردم علاقه دارند تمام کارهایشان را در منزل انجام دهند.

اگر حرفه و تخصص خاصی دارید، شغلتان را از منزل پی گیری کنید و در آماده سازی سفارشات از سایر اعضای خانواده هم کمک بگیرید.

۷ _ فرش ببافید

قالیبافی هنری است که از دیرباز در ایران رواج داشته است و هنرمندان زیادی به این کار مشغول هستند. با بافتن فرش و قالی های زیبا نه تنها این هنر زیبا را زنده نگه می دارید، بلکه منبع درآمد خوبی هم برای خانواده خود به دست می آورید.

تنها کافی است در کلاس های آموزشی شرکت کنید و این آموزش ها را به تمام اعضای خانواده منتقل کنید و با همکاری هم فرش ببافید و بفروشید و کسب و کار خانوادگی خود را بدین شکل رونق دهید.

پیشنهاد آگاهتر:  تولید محتوای مناسب در وبسایت برای پیشرفت کسب و کار

۸ _ قارچ تولید کنید

مصرف قارچ در کشور ما زیاد است و بازار مناسبی برای این محصول وجود دارد. شما می توانید در فضای کوچکی از منزل خود این کار را انجام دهید.

کسب و کار خانوادگی

آموزش های لازم از طریق جهاد کشاورزی در اختیار شما قرار می گیرد و به راحتی می توانید با کمترین هزینه ها قارچ تولید کنید و به یک تولید کننده محصولات کشاورزی تبدیل شوید.

۹ _ تولیدکننده جلبک سبز باشید

جلبک سبز نیز از جمله محصولاتی است که در سال های اخیر توجه ویژه ای بدان شده است.


معجزه ماسک جلبک دریایی در زیبایی و جوانسازی پوست صورت


جلبک مصارف گوناگونی دارد. در داروسازی و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی از آن استفاده می شود و بازار خوبی برای جلبک سبز در کشور وجود دارد.

۱۰ _ جعبه های فانتزی بسازید

فروشندگان زیادی در سطح شهر وجود دارند که به دنبال جعبه های دست ساز با کیفیت و زیبا برای کادوهای مشتریان خود هستند. تنها کافی است با دقت و ظرافت این جعبه ها را تولید کنید و در مغازه های کادویی سطح شهر به فروش برسانید.

اعضای خانواده و به خصوص فرزندان، کمک زیادی برای ساخت این جعبه ها خواهند کرد. از قدرت خلاقیت فرزندان خود برای ساخت جعبه های زیبا بهره بگیرید.

۱۱ _ ترشی و مربای خانگی تهیه کنید

اگر مهارت خوبی در این زمینه دارید، برای شروع این کار تردید نکنید. طعم لذیذ ترشی و مربای خانگی در کنار بسته بندی زیبا مشتری های خوبی را به سمت تولیدات خانگی شما جذب خواهد کرد.

تلاش کنید که کیفیت محصولات خود را روز به روز بهتر کنید و در کنار توسعه محصول، مشتری های قبلی خود را هرگز از دست ندهید.

۱۲ _ خیاطی کنید

بسیاری از تولیدی ها، بخشی از سفارشات خود را برون سپاری می کنند.


آموزش دوخت پیراهن دخترانه تابستانی


با برخی از تولیدی های سطح شهر مذاکره کنید و بخشی از کارهای آنها مانند نازک دوزی، دور دوزی یا ضخیم دوزی را در منزل انجام دهید.

کسب و کار خانوادگی

۱۳ _ رومیزی بدوزید

برای تولید رومیزی باید خلاقیت به خرج دهید. رومیزی مشتریان زیادی دارد و اگر طراحی خوبی داشته باشد، حتما به فروش می رسد.

از انواع نخ ها، پارچه ها، آینه کاری، پولک دوزی و سایر هنرهای ظریف می توانید بهره بگیرید و رومیزی های زیبا تهیه کنید و به راحتی در فضای مجازی و اینستاگرام بفروشید.

۱۴ _ تهیه پادری هم یک شغل خانوادگی مناسب است

تهیه پادری نسبت به رومیزی بسیار ساده تر است. اما باز هم باید خلاقیت داشته باشید و پادری های زیبایی با طرح های جدید تهیه کنید.

حتما از قوه تخیل و خلاقیت فرزندان در راه اندازی کسب و کار خانوادگی کمک بگیرید.

۱۵ _ در مکان مناسبی کودهای کشاورزی تولید کنید

آیا می دانستید که سهم بزرگی از کودهای کشاورزی در زیرزمین منازل تهیه می شود؟

بدین صورت که کرم های مخصوصی را در کنار فضولات دامی قرار می دهند و کرم ها این فضولات حیوانی را به کود مخصوص زمین های کشاورزی تبدیل می کنند.

در خصوص تولید کود ورمی کمپوست تحقیق کنید و این کار را در زیرزمین یا پارکینگ منزل خود آغاز کنید.

۱۶ _ زالوی طبی پرورش دهید

زالو مصرف زیادی در طب سنتی داشته و در سال های اخیر بسیار به آن توجه می شود و تقاضای بسیار زیادی در بازار برای زالوهای طبی وجود دارد.

شما می توانید در چند تشت یا آکواریوم ساده و در منزل خود زالو پرورش دهید و این موجودات را با قیمت خوبی به فروش برسانید. کودکان علاقه زیادی به پرورش زالو نشان خواهند داد.

۱۷ _ کیک خانگی بپزید

کافه ها و کافی شاپ های سطح شهر مشتری های خوبی برای کیک های خانگی هستند.

کیک های خوشمزه بپزید و به خوبی تزئین کنید. یک کیک لذیذ و خوشمزه با ظاهر جذاب و اشتها آور هر انسانی را به خود جذب می کند.

۱۸ _ محتوای اینترنتی تولید کنید

تولید محتوا برای وبسایت ها و اپلیکیشن ها در فضای مجازی روز به روز در حال گسترش است و نیازهای جدیدی در نقاط مختلف بازار احساس می شود.

این نیازها را پیدا کنید و با تولید محتوای جذاب و مناسب از این راه درآمد کسب کنید.

۱۹ _ پرورش ماهی هم یک کسب و کار خانوادگی عالی است

حمایت های زیادی از طرف دولت در این بخش انجام می شود و علاوه بر بازار داخلی، در زمینه صادرات به مشتری های برون مرزی نیز فرصت های زیادی وجود دارد.

کارهای مربوط به نگهداری و تغذیه ماهی ها و آبزیان را به همراه خانواده انجام دهید و در محیط روستایی خارج از شهر به راحتی زندگی و کسب درآمد کنید.

۲۰ _ پرورش کرم ابریشم هم ایده خوبی است

نخ ابریشم کاربرد بسیار زیادی در قالیبافی و تولید پوشاک با کیفیت دارد. نیاز بالای صنعت به این محصول باعث شده است که پرورش کرم ابریشم به ایده های جذاب درآمدزایی در سال های اخیر تبدیل گردد که عده زیادی به آن روی آورده اند.

 

دانلود کتاب تقویم تولید محتوا

کتاب تقویم تولید محتوا

دفتر برنامه ریزی روزانه برای تولیدکنندگان محتوا

 

 

مخاطب: مدیران وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی
مولف: احمد اردیبهشت
فرمت کتاب: رقعی ۱۴۸ صفحه
انتشارات: کلید آموزش
شابک: ۱-۱۵۶-۲۷۴-۶۰۰-۹۷۸
قیمت: ۵۸ هزار تومان

 
تحریریه آگاهتر
ما اینجاییم تا همراه با شما خوانندگان عزیز مطالعه کنیم و بیشتر بیاموزیم. هدف تیم تحریریه آگاهتر این است که مطالب با کیفیتی را به مخاطبان ارائه دهد؛ چرا که معتقدیم هرچه آگاهتر، توانمندتر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *